> Главна > Сайтът на Гошко

Сайтът на Гошко


3-06-2010, 23:25. : admin
Освен да си спомняме детството, явно е, че сме и вече възрастни хора, които трябва да носят някои отговорности (а не като мен :)). Една от "отговорностите" ни е да се пооглеждаме около нас и колкото можем да даваме от себе си на днешните дечурлига. Хората от нашия скромен кът – който как го може – го прави. Повода за тая записка е да ви поканя да посетите сайт, свързан с едно хлапе, към което доста от "екипажа" (знам аз :)) имат специални отношения. Пък и как да е на обратното?
Гошко и неговите родители имат трудна съдба, но знае ли се – може би от тия изпитания се появява в света ни най-хубавото, онова, което може само да се усети, а не изкаже. И да не бъда разбран неправилно – щото съм почти сигурен, че мамата на Гошко ще ми се скара – пиша тия няколко реда, с надеждата да ви зарадвам, не да ви карам да се вторачвате в лошото на живота, напротив… - каня ви, приятелчета, на среща с едно дете! Засега виртулано – после, ще видим :). (От сайта чакаме все повече и повече снимки! :)). А за другото, ако не знаете – ще разберете. Малко от времето ви  и чувставата ви са ценни. И си помислете - за него, за нас, за чудесата...
И тъй – преветствам ви в сайта:
Сайтът на Гошко
Адреса е: http://www.goshko.org/

П. П. Като "админ" си имам привилегии - ето че я използвам, несвързано е с "нашето" детство, ала всъщност е е свързано повече отколкото дори и аз бих предположил.