> Главна > Здравейте! Прeхвърляме се!

Здравейте! Прeхвърляме се!


24-05-2012, 22:37. : admin

Здравейте, хора!

"Нашето детство" - за кой ли път - се прехвърля на ново място (като хостинг, тоест там, където се помещава "физически"). Името на доймейна ще си остане същото: detstvoto.net. Но има вероятност за около седмица, в най-лошия случай - две, сайта да изчезне  recourse Разбира се, надявам се да не стане така! Това от 27 май нататък.

На поредното ново място ще разполагаме с огромно пространство, което е хубаво - ще го запълваме с години. Ще отпаднат доста от ограниченията за големина на снимки, файлове и прочее (въпреки, че е добре снимките да си се намаляват в поносим размер - имаме такива по 5 мегабайта, което си е чист ужас wink ). С някои условности ще можем да си направим истински файлов архив (например на анимационни филми, диафилми, плочи...). Както сигурно знаете, нещо като е много хубаво, не е "баш наред" wink В бъдеще ще е възможно да имате малки забавяния на "отварянето" на сайта, бързината му, ала едва ли ще го усетите (но вероятно хората извън България ще го забележат). Другия, най-щекотлив проблем засега е свързан с под-домейните. ПУК!, Телевизионната програма и "Поверителния раздел" може би ще изчезнат за повече време  sad Нищо чудно до няколко месеца тези под-домейни да бъдат включени пряко в НД (поне ТВ програмата и Поверителния, естествено със съответните защити).

След прехвърлянето смятам да преструктурирам целия сайт и да добавя някои нови възможности (без да го променям кой знае колко), така че, да продължава да хубавее wink.

 

Благодаря ви, че ви има!

Ваш админ, Владимир Кромбърг