Нашето детство
Влизане в сайта
 
 
Категории
 
 
Специални раздели
 
 
Информация

"НАШЕТО ДЕТСТВО" е некомерсиален проект, посветен на детството на хората от 1960-90-те години. Той бе започнат от Вл. Кромбърг и Данаил Филипов. Сайтът стартира през м. октомври-декември 2006 год. и беше пуснат в мрежата на 12.01.2007 год. (което се счита за рождения му ден) "Нашето детство" придоби сегашния си вид благодарение на усилията на всички негови приятели!
 
 
Календар
«    Януари 2022    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
 
 
Архиви
Януари 2022 (10)
Декември 2021 (1)
Ноември 2021 (1)
Октомври 2021 (4)
Септември 2021 (4)
Август 2021 (5)
 
 
Администрация
Бърза връзка с част от екипа:

Администратори: admin, freja, Надя, InternalError

Редактори: Бяло, Дани, Дона ДДТ, Дългата, Захариса, Зверче, Зико, Зори Джункова, Ели, Иве, Иси, Марулка, Тивесто, Чудакът от 6-ти Б, Цветан, Цонка, Лилия

Официален e-mail:
detstvoto (при) gmail.com

Страница във Фейсбук:
Група "Нашето Детство"

 
Хронология на сайта НАШЕТО ДЕТСТВО
28-01-2009, 02:00 | Автор: admin | Категория: Специални проекти / За сайта
ПРЕД-ИСТОРИЯ

пролет-лято 2006
* Двама приятели от Берковица си водят разговори, в които се промъква идея за създаване на обща лична страница в Мрежата, в която "да си пишем разни работи". 

юни-юли 2006
* Първи експерименти за блог-сайт. Блогът се намира на arfa.novinite.bg. Това е под-домейн на част от проектите на админ. Абривиатурата означава "Архив за развитие на фантастиката и алтернативите". Нищо общо. Един от разделите на блога се нарича "Детство" - в него Дани има намерение да публикува статии, свързани с тематиката. В обсъждания се достига до друга идея, т.н. блог да се превърне в сайт, посветен изключително на нещото великото, детството ни.  

края на юли 2006
* Почти едновременно админ и Дани откриват руския проект http://www.76-82.ru. Админ се "изяжда" от яд. После му минава и се замисля върху структурата на бъдещата страница. 

август 2006
* Опитите за дизайна на сата продължават. Неуспешно.

септември - ноември 2006
* Обсъждане на "концепцията". Първоначалното название на сайта е "Енциклопедия на детството". Названието е предложено от админ, който има смехотворната привичка да кръщава всичко в което участва "енциклопедия". Мнението на Дани е малко по-различно. Във времето той ще се окаже правият.
* Сайтът е инсталиран и подготвен за първи път (работи скрито). 

ноември 2006 
* Едно хартиено самолетче, пуснато от съвременно дете дава най-накрая някаква идея на админ за изглед на сайта.
* Окончателно е решено той да се нарича "Нашето детство"

04 декември 2006
* Тук пристига admin (Владимир Кромбърг). От: Берковица. Още не пораснало дете и мечтател, както се определя. По-скоро наистина непораснал детиняк. Няма начин да не пристигне пръв, защото е техническия отговорник за сайта. Ако се съди по датата - тогава е за втори път инсталирана системата на НД. 

ИСТОРИЯ

край на декември 2006 - първи дни на януари 2007
* Усилена работа върху сайта. Структуриране, първоначален дизайн, а така също и публикуване на няколко статии с бъдеща дата. 

~~~ януари 2007 ~~~

12 януари 2007 
* Публикувана е "програмната" статия за сайта, в която, еднолично админ, обявява песничката "Къде остана детството" за нещо като неофициален химн на сайта. След ден-два-три-пет Дани дописва статията, обяснявайки защо трябва да съществува такова място в мрежата - обяснението му важи и до днес. // Кр. Що се отнася до песничката - тя е отразена и в т.н. "глава", поднаслов на сайта, където пише "Къде са ми детските книжки?", т.е. строфа от песента. Избрах я, защото исках и искам да пиша за книжките си и героите в тях. Виниги съм бил "книжно дете" .
* Съвсем случайно тази дата е обявена за РД на НД. 

17 януари 2007
* Първа статия, посветена на литературен герой - честта се пада на Алън Куотърмейн. // Кр. Просто админ около това време пре-пре-препрочита "Рудниците на цар Соломон" на Х. Райдър Хагард
* Първия представен филм - Продаденият смях (1981). Избран е нарочно по-неизвестен. 

20 януари 2007
* В НД е регистриран Дани (Данаил Филипов). От Берковица. Всичко, което е важно да знаете за него, е отразено в статиите му. Регистрацията е извършена от админ, 'щото по онова време Дани си няма никакво понятие от подобни глупости - и с право. В бъдещите си подвизи той ще се подвизава по интернет-клубове; чат-пат ще навестява админ в едно училище (а админ няма да му обръща много внимание, поради ангажираността си), но Д. ще се бори със "зъби и нокти" за съществуването на това място в мрежата. Даже ще си купи компютър (админа го гони подозрението, че го е направил и заради НД).

22 януари 2007
* Тук пристига denisovi4 (Иван Шухов, може би?). От: лагер с особено предназначение. Накратко за: Прозрението е болезнен вик - / смъртта е в нас и ние с всички сили / преплитаме за отговор език, /без нужния въпрос да сме открили. // Кр. Уф, мрачно! Ала: Познайте кой е той?

22 януари 2007
* Първата публикация на вестник от тогава - "Септеврийче" // Кр. По-късно статията е обновена и разширена

24 януари 2007
* Тук пристига Antonia (Антония Апостолова). От: София. Черно-бяла дама, коят ще помогне за първите рекламни бъра-дъри (първия "популяризатор" на сайта). Админ и до днес не й е дал обещан вестник "Работническо дело" (Да се впише в Бюрото)

24 януари 2007 
* Опити за съзздаване на категория "Връзки":)

25 януари 2007 
* Тук пристига сънчо (Стоян Любенов). От: Варна // Кр. Познайте кой е той? 

25 януари 2007
*Тук пристига pionercho, или Пионер Пионерски от Ботевград. Сигурно най-верния син на партията :)
Последно е забелязан в 22:30 вечерта на същия ден.

27 януари 2007
* Тук пристига kosgolibos (Сичко Кос гол и бос). От: Берковица. Благодарени на него в сайта ще се появи пионерската значка. 

27 януари 2007 
* Тук пристига dulgata (Надя Милушева). От: София и Кюстендил. Първата и статия е посветена на "вносните списания". // Кр. Това, както всички вече са се досетили, е Спаска Спасова от "Рицаря на бялата дама". От този ден НД си има приятелка истинска актриса!... В продължение на 2 години админ и Дани не ще успеят да вземат интервю от нея. Порицайте ги! 

28 януари 2007
* Тук пристига Nelka (Анелия Петрова). От: Берковица. 

29 януари 2007
* Тук пристига zverche (Яна), подвизаваща се отпървом като Денис Белята. В развитието на НД zverche (която нама какво да се крие е приятелка на админ и Дани) ще помага с всички сили. Първите "находки" ще са от нея.

31 януари 2007
* Тук пристига evgeni_niko. Спотайва се чааак до 9-ти януари 2009-та. Любимото му филмче е "Трите мечета"

~~~ февруари 2007 ~~~
1 февруари 2007
* Появява се markrit от Варна. Изчезва за 1 секунда.

02 февруари 2007
Antonia става една от първите "съ-авторки" В НД

15 февруари 2007
* Сайтът НД празнува РД на Наташа Гусева (Алиса, гостенката от прекрасното далечно). Същият ден в сайта се включват "камаради" от Русия. // Кр. Ура! Станахме интернационални! 
* В същият ден (или ден по-рано) е създадена рубриката "Кино-спомен" (пакет с флеш-видео). В тази рубрика по-късно (помесечно) ще бъдат представени първите видеофрагменти от "Неочаквана ваканция", "Рицаря на Бялата дама" и "Синьо лято".

25 февруари 2007
* Тук пристига aranjoro (Георги Маринов) от Русе. Добре, че е споменато името Олд Шетърхенд, иначе нямаше да попадне на сайта

февруари 2007
* Нещо като реклама в Нетинфо (благодарение на Antonia). Резултата е съществено увеличаване на регистрираните потребителите в НД. 

~~~ март 2007 ~~~
06 март 2007 
* Сайтът НД се премества на нов под-домейн: detstvoto.net. Админ се опитва да коригира технически небивалици и ще се занимава с това дъъъъъъъъъъъъъълго време. 

до средата на март 2007 
* В сайта се публикуват и несъвместими неща с тематиката му, а именно "личните страници" на админ и Дани. В тях се "издават" основно стихове и разкази. Админ също си бълболика разни приумици. 

18 март 2007 
* Дани стартира серията :) "Великите моменти от:"

19 март 2007
* Взето е първото интервю за НД, от Павел Попандов. Интервюираща - драгата ни Nelka (директорка на дом за изоставени деца - малеееееееееее, как звучи туй!). 

20 март 2007
* Окончателно е завършен първия опит за "категоризиране" на сайта. Той съдържа следните раздели
Главна (за неща, които не знаем къде да ги поставим)
Светът на възрастните  
Училището 
Пионерската организация
Предмети и учители
Какво четяхме
Нашите филми
Анимационни филми
Кинофилми
Телевизионни филми
Каква музика слушхме
Голямото междучасие
Лагери, екскурзии, бригади
Игри и забавления
За сайта
Връзчици
Карта на сайта
Правила на сайта
Техниката
Градовете тогава
Блог на Кромбърг
Блог на Дани

21-24 март 2007
* Т.н. "блогове" са премахнати. Сайта си става "правилен".

21 март 2007 
* Добавени са няколко java script-ове, които разнообразяват сайта. 

~~~ април 2007 ~~~

21 април 2007
* Към сайта е добавен МП3-плеър. Идеята е потребителите да си пускат детски песнички, докато разглеждат ("Къде остана детството"; "Детство мое"; "Оранжево небето" и др.). До следващите 2-3 месеца той стои, но админ, решава, че всъщност не е необходим. Още повече самият плеър е на английски език. 

22 април 2007
* Пуснат е панел, призоваващ потребителите на НД да пишат на български език (т.е. да не използват латиница в коментарите си). Това е наложено от няколко коментари в сайта. В "Правилата на сайта" се добява и това задължение. 
http://detstvoto.net/ads/bg.swf

03 април 2007 
* Последни промени към дизайна на НД. Общия му изглед придобива завършеността си. Горе-долу това, което виждате в момента. 

23 април 2007
* Тук пристига marulka (Мария Бажлекова). От: далечен, далечен Konstanz, Германия. // Кр. По някое време админ ще се обърка и без да ще ще позабрави за нея. Ще таи вярата, че не се е обидила.

~~~ май 2007 ~~~

04 май 2008
* Опит за пускане на "чат" в сайта. Поредния провал. // Кр. Почва да става досадно - админ явно нищо не разбира от програмиране и "рекламни стратегии" :)

~~~ юли 2007 ~~~

04 юли 2007
* Опити за пускане на автоматична "галерия" към сайта. Т.н. галерия не сработва. В нея се публикувани ок. 20-40 снимки, но общата концепция е отчайваща. След "съвещание" между админ и Дани галерията е раз-галерена.


09 юли 2007
* В сайта се появява т.н. "Помощниче" - обяснение за техническия аспект на работата със системата. Поради мързела на админ ще мине дълго време и той няма да бъде променен. Скарайте му се! 

~~~ август 2007 ~~~

начало на август 2007 
* Неизвестни лица (всъщност хакери от арабски страни) срутват основния сайт и естествено НД. Това е първия сериозен пробив и най-ужасяващ. През целия месец админ ще въстановява сайта така да го кажем "ръчно". // Кр. Ами така, който не разбира - за него лопатата :)

17 август 2007 
* След около седмица липса, сайтът НД отново е в мрежата. Или част от него. 

24 август 2007
* Тук пристига Kalata (Калоян Иванов). // Кр. Той ще е най-вещия по отношение на г-н Дж. Р. Р. Толкин (и фентъзито изобщо, май). За съжаление админ няма да успее да осъшестви с него проекта "Дъга" 

25 август 2007
* Празнуваме РД на Надя Милушева 

~~~ октомври 2007 ~~~

02 октомври 2007
* Тук пристига ive 

~~~ декември 2007 ~~~

15 декември 2007
* Тук пристига scopchanov

~~~ януари 2008 ~~~

04 януари 2008
* Тук пристига Бяло (Боряна). От: София. Която не е само понякога е бяла и добра. РД: 19 ноември 1973 г. 

05 януари 2008
* Тук пристига neural (Александър). От: Варна 

10 януари 2008 
* В НД се появява скрипта, представящ интерактивно картинките.
 
11 януари 2008 
* Организирана е "карта на сайта" (sitemap) към Google. Това ще позволи на роботите да работят по-интензивно. Резултата се оказва "кеширане" на почти всичко в сайта. 

12 януари 2008
"Нашето детство" на една годинка. 

30 януари 2008
* Тук пристига freja. От: Точно там, където дъгата докосва небето, а ангелите се учат да летят... // Кр. Както ще се установи, това се намира някъде около Бургас 

~~~ февруари 2008 ~~~

03 февруари 2008 
* Тук пристига eli (пак Ели). Накратко за: Бисе Басе Босе Бум!

07 февруари 2008
* Тук пристига Burtan

22 февруари 2008 
* Не-окончателно е завършен "Речник на светлото детстов", с главен автор Дани. Това ще стане статията, най-често цитирана от други сайтове.  

12 февруари 2008
* Тук пристига aviolator (Александър) // Кр. Истински Блейк!

15 февруари 2008
* Тук пристига Зико // Кр. Да бе, той - Зико!

15 февруари 2008
* Сайтът НД отново празнува РД на Наташа Гусева. Админ се "развихря" във форуми на любимката си и създава (Фук-фук!) мода, да поздравляват Алиса на чужди езици :). Всъщност НД, поне за тази година, изпраща първия й привет. По-късно на админ не му стигат силиците и вярата, за да се свърже с Гусева.  

15 февруари 2008
* Админ явно е вдъхновен, защото през нощта добавя разни технически усъвършенствания. 

27 февруари 2008
* Тук пристига Чудакът от 6-ти Б. От: София 

~~~ март 2008 ~~~

06 март 2008
* Тук пристига Jolie (Ирина). От: Тетевен 

07 март 2008
* Тук пристига ddanailov (Данаил Данаилов). От: Бургас

15 март 2008
* Тук пристига gabarko (Сашо) от Бургас. Едно пораснало дете.Не е много на "ти" с рисуването.

16 март 2008
* Тук пристига Красимир (Красимир Александров) от В.Търново.Тъгува по изгубена колекция от плакати на
футболни отбори от в."Старт".

22 март 2008
* Тук пристига donaddt (дихлоро-дифенил-трихлороетановата Дона или Донка Чолакова). От: София 

27 март 2008
* Тук пристига razkazwacha (Юри Йоргов). От: Шумен. // Кр. Ура! Имаме си археолог! 

~~~ април 2008 ~~~

02 април 2008
* Тук пристига gabrovski (Светослав Габровски). Регулатор на неправилна действителност

02 април 2008
* Тук пристига rikki4ka_h2o. За много кратко, само да пусне статия за "русалки". Всъщност тя истинско малко дете, впечатлено от детско филмче. Най-мъничък автор.

15 април 2008
* Тук пристига Надя. От: Варна и Лясковец. РД. 26.07.1974 г.

17 април 2008
* Добавен е модул, който дава информация кой в момента се намира на сайта,т.е. кои потребители са "он-лайн"

18 април 2008
* Добавен е модул, представляващ особен вид "Речник". За база служи "Речника на светлото детство".Програмата автоматично
заменя думи и словосъчетания с връзки към отделна страница, на която се дава кратко определение.

~~~ май 2008 ~~~

01 май 2008
* Тук пристига isi (Искрена). От: Варна. РД. 1977 г. 

13 май 2008
* Тук пристига chavop (Chavo). От: София

16 май 2008
* Тук пристига swetew. От: София. Накратко за: БФ от СУ, автор на книги и учебни помагала. 

19 май 2008
* Тук пристига skitnik (Adam Skitnik). От: София.

22 май 2008
* В панела за "емотиконите" са добавени около 80,за да покрият изискванията за изразяване в коментарите и статиите.
(ако някой иска да му бъде добавен любим "емотикон", да се обади на админа)

24 май 2008
* Добавен е "облак"от етикети за различни статии. Колкото по-големи са буквите,толкова повече статии има по дадения критерий
(админа работи върху настройките на етикетите, за да станат наистина достатъчно функционални; сега-засега са малко "криви" и несистематизирани)

29 май 2008
* Тук пристига zori djunkova. От: София. Накратко за: Отдавна знам каква искам да става като порастна. Като порастна искам да стана малко момиченце...

~~~ юни 2008 ~~~

01 юни 2008
* Празнуваме си нашия празник :). 

04 юни 2008
* Тук пристига komandabosa

18 юни 2008
* Тук пристига filipovaeli (Ели). От: Ямбол. Накратко за: Обичам природата, колекционирам...камъни, дървении и всякакви морски.

25 юни 2008
* Тук пристига Miss Trixie . От: USA. // Кр. После се изгуби...

~~~ юли 2008 ~~~

19 юли 2008
* Тук пристига BehindTheMirror. Какво ли се крие зад огледалото?

29 юли 2008
* Тук пристига levski

~~~ август 2008 ~~~

04 август 2008
* Тук пристига beboran (Антония). От: София. Накратко за: Родила съм се в "напечения" следобяд на 21.02.1983г. в родилното - където едновременно с мен са изплакали още 4 бебета...

08 август 2008
* Тук пристига zaharisa. От: София. Накратко за: щастливка, която вижда детето във всеки, защото "...когато нещо е мило и детско и цветно, човек става добър, съответно..."

10 август 2008 
* Тук пристига Zara. От: От един бряг на друг. Накратко за: Не искам ничие друго детство в никое друго време на никое друго място... 

11 август 2008
* Тук пристига k_ivanofff

12 август 2008
* Тук пристига cyberbob

23 август 2008
* Тук пристига pepino. В 17:55. Човек, с пепиново чувство за хумор.

~~~ септември 2008 ~~~

02 септември 2008
* Тук пристига о. Георги Георгиев

07 септември 2008
* Тук пристига alexis (Гери). От: София. Накратко за: Такава съм си аз - лудичка :)

08 септември 2008
* Тук пристига Ганима (Мария). От: София 

10 септември 2008
* Тук пристига furious_kid (Вили). От: София. Накратко за: Четиридесет (sic! така го пишехме) и кусур годишно хлапе..., Водолей (27 януари), 186 см. (Един мъж не е ли 100 кила не е мъж, ако е над 100 кила си е живо прасе!)

12 септември 2008
* Тук пристига proletka. Любител на сп."Дъга"

28 септември 2008
* Тук пристига Ekaterina Matveevna (Ирина). От: София 

~~~ октомври 2008 ~~~

октомври 2008 
* Бум в статии 168 :). // Кр. Есента дава сили на някои 

04 октомври 2008
* Тук пристига regina. От: Бургас

08 октомври 2008
* Тук пристига mia

9 октомври 2008
*От малка къщичка със зелен покрив и дъбова врата в края на един малък град, тук пристига Синеоката принцеса.
// Кр. Кой каза, че вече няма принцеси?

13 октомври 2008 
* Тук пристига felice puba (искра). От: Варна 

25 октомври 2008
* Тук пристига beggins (Пламен). От: София 

26 октомври 2008
* Тук пристига Бай Сандо

27 октомври 2008
* Тук пристига gamina (Люси). От: Враца и София 

27 октомври 2008
* Тук пристига Retroto

~~~ ноември 2008 ~~~

06 ноември 2008
* Тук пристига Нина (Нина Георгиева). От: София 

10 ноември 2008
* Тук пристига Nezy (Незабравка). От: Велико Търново 

11 ноември 2008
* Тук пристига Cvetan (Цветан Методиев). От: София. Накратко за: Роден съм в София. Р.Д имам на 17.04. от 1972. Смятам ,че човек е това ,което е неговото детство и това е най-важният период в живота.Колкото по-щастливо детство ,толково по-добре, защото с радост се връщаш в спомените.

18 ноември 2008
* Тук пристига mia.yaneva (Мария Янева). От: София. Накратко за: Щастливо детенце (като на снимката -:) на 35. Иначе Лъв, роден на Деня на Хирошима пак в София, винаги готов за нови щуротии!

19 ноември 2008 
* Празнуваме РД на Бяло

21 ноември 2008
* Тук пристига Любомир Николов (или lubara). От: Велико Търново и София 
Накратко за: Много бивш и малко настоящ. Бивш републикански рекордьор по лека атлетика, не питайте коя година.
Бивш строителен инженер , защото ...
Бивш софиянец , макар че си построих апартамент преди седем години около стадион Раковски - виж за леката атлетика .
Настоящ какво , да , кандидат-писател и влюбен в Централна Стара планина . За морето не говоря , много го загрозиха , че чак ме е яд.

24 ноември 2008
* Тук пристига По инициатива на Ели се появява анонимкото "ЛХ". С местожителство само и единствено сайта "Нашето детство". Временно съществуваща виртуална личност. // Кр. Нещо не му провървя, горкият!

ноември 2008
* Бум в регистрациите за 2008г. - 354 :)

~~~ декември 2008 ~~~

03 декември 2008 
* Празнуваме РД на BehindTheMirror

04 декември 2008
* Тук пристига svilen80 (Свилен). От: Sofia

5 декември 2008
* Тук пристига Krista

7 декември 2008
* Тук пристига rip2304

19 декември 2008
* Тук пристига ENA (Елислава), от София.В далечната учебна 78/79 година, тогава второкласник, драска по чиновете AC/DC и... STYX. Губи доста часове пред кабинета на директора, задето пак е с дънки, и скъсани при това!

24 декември 2008
* Тук пристига mandreev (Михаил Андреев). От: Sofia 

25 декември 2008
* Админ участва в "интервю" по радио "Хоризонт". Нищо интересно, въпреки че, в началния анонс НД накратко е представен 

26 декември 2008
*Тук пристига Schatzi (Гошко)- вече пораснал, ама само на години и... на килограми

~~~ януари 2009 ~~~
02 януари 2009
* Тук пристига sv_trener

08 януари 2009 
* Подадена е заявка за регистриране на нов домейн и хост.

12 януари 2009
"Нашето детство" на две годинки (минава във втори клас)

13 януари 2009
* Тук пристига мнк

16 януари 2009
* Тук пристига GalkaBalka (Галина). От: Варна. Накратко за: Аз съм Галя! Родена съм на 23 Юни 1982 година. И аз имах най-прекрасното детство! Надявам се някога децата ми да усетят поне една част от своето детство така както аз моето. Стана малко объркано :) От вълнение е :) 

17 януари 2009
* Тук пристига acmari

27 януари 2009
* Празнуваме РД на furious_kid

29 януари 2009
* Тук долита P4eli4kata_Maja
 
 
Вижте също
 
 
Уважаеми гостенино!
Вие присъствате на сайта като нерегистриран потребител.
Препоръчваме ви да се регистрирате или да влезете с вашето име и парола.
 
 
№1 от: admin (28 януари 2009 02:18)

Ах, да! Пълно е с правописни грешки. Но се сбърках от писане от "раз". Оставям така "хроноса" - без недопълненията, разчитайки да помогнете и редактирате  Скоро ще добавя (редактирам) и други "важни" дати  pionerche

Ъъъъ - пояснения за съкращения: // Кр. - са мои коментари; НД е абревиетура на "Нашето детство". Другото, вярвам, е ясно. 

 

 
--------------------
 
 
№2 от: freja (28 януари 2009 03:43)
Хе-хе-хе-хе smile24 smile24А пък ако ти кажа аз какво си мислех, че значи "Кр.", admin! smile24 smile24 smile24Ами нали името ми започва с тези две букви, та преди известно време виждам една статия в подготвителен етап, озаглавена приблизително "До Кр." и се чудя какво иска да ми каже авторът й... smile24 smile24Даже смятах да му пиша и да го питам, защото статията упорито си стоеше там... А тя не била предназначена за мен , sorry, обаче я прочетох...  Ама какво съвпадение, не го бях откривала по-рано .

Това беше голямо отклонение от темата, но нямаше как да го избегна, още ми е смешно, като си помисля xaxa2 . А статията е великолепна и идеята изобщо да си пишем и помним историята. Само подозирам, че по някое време мястото ще се окаже малко и ще трябва да се списва втори том mig_mig .

 
 
№3 от: admin (28 януари 2009 04:02)

Мън-мън-хмък-подсмърк. Вярвам, след време да стане част от нещото, което не ми изскача от главата "АлманахУт"
--------------------
 
 
№4 от: freja (28 януари 2009 04:20)
О, добре, че се е върнало това нещо и не си го изоставил!

 
 
№5 от: ive (28 януари 2009 11:10)

Ех, хубаво се посмях с тази хронология.

Добре си се сетил да я напишеш. yess Да си призная аз научих някои нови неща, други ми се изясниха.

А какво стана с "Поверително"?


 
 
№6 от: isi (28 януари 2009 11:24)
Всичко до 01.05.2008г.   ми беше страшно интересно! Отговори на зададени-незададени въпроси, нали, Влади? Чудесно! Чудесни сте!
След 01.05.2008г. обаче вече май знам всичко, че и повечко,  от това, което  пише в Хронологията.   (то за този период много събития не са отбелязани, нали?) Очаквам допълненията! Ще помагам!--------------------
 
 
№7 от: mia.yaneva (28 януари 2009 11:49)
БРАВО, ВЛАДИ! За невероятния ентусиазъм и незичерпаемите идеи!

Награда "балканче" пред строя! Най-добрата снимка в мрежата се оказа в блога на един познат - http://www.eenk.com/images/balkanche.jpg.

Та използвам пак случая, да ти / ви благодаря с Дани, за невероятната идея за сайта и Ентусиазма ви! И го правя, с ГОЛЯЯЯЯЯЯЯМ поклон, защото аз самата се носех с такива идеи от 2002-3 година, но не ми стигна смелостта, силите и ентусиазма да реализирам такава идея! hi hi hi


 
 
№8 от: donaddt (28 януари 2009 18:25)
Няма пък да редактирам, За да си е автентично по детски, като "Штисливу плавани". (Това е от една книга, ще разкажа някой ден за нея). Поздравления, Летописци!

 
 
№9 от: beboran (29 януари 2009 00:05)
Ама на Влади не му липсват интересни идеи
Много хубаво, много интересно се е получило. Благодарим.--------------------
 
 
№10 от: razkazwacha (29 януари 2009 09:11)
Страаааашно се радвам че съм част от Задругата на Нашето детство. Благодаря на Админ и всички, които продължават борбата сайта да пребъде pionerche--------------------
 
 
№11 от: dani (29 януари 2009 15:20)
Мисля, че успях с редакцията (все пак да погледнат и другите редактори).
Съвсем накратко, като допълнение:
По отношения на идеята аз съм като Остап Бендер, т.е. идеята беше от мен. Бензинът обаче допоследно го сипваше Влади (да ти се връща, уважаеми Иполит Матвеевич:)))). Дотук приликите с "12-те стола" свършват, макар че диаманти все пак има. Диамантите сте всички вие, които благоволихте да станете част от екипажа  на"НД" за тия две години.
А всъщност каква беше първоначалната идея и защо беше всичкото това интернет-бъхтене до сега? Трябва да задада този въпрос, защото, както често се случва, множеството неточни отговори скриват същността на нещата (сетихте ли се кой е цитираният от админ Денисович).
И така, основният въпрос е :
КЪДЕ ОСТАНА ДЕТСТВОТО ?
Засега нямаме участник, познал верният отговор, така че пътешествието към далечните брегове на НАШЕТО ДЕТСТВО продължава.
п.п. А понеже админ твърди, че филмът "Продаденият смях" е "избран нарочно неизвестен" ( това много ме възмути ), ей сега ще го популяризираме в следващата ми статия.
Лаконично добави към "Хронологията":
Даниpionerche--------------------
 
 
№12 от: zaharisa (30 януари 2009 15:00)
Или аз съм разсеяна или нещо не връзвам - Кой е Денисови4 ???

 
 
№13 от: isi (30 януари 2009 15:33)
zaharisa, аз залагам на самия Дани с любимия му цитат на Висоцки. Ама може и да греша. В краен случай - Влади. Не, не, почти съм сигурна за Дани. --------------------
 
 
№14 от: marulka (7 февруари 2009 22:43)
Много, много хубава идея с хронологията. Ами да, Детството си заслужава своята собствена история! И Влади, аз не мога да се сърдя, няма за какво, само съм безкрайно щастлива, че Ви има!--------------------
 
 
№15 от: mia.yaneva (12 юни 2009 16:13)
А оттук насетне до днес кой ще дописва? Случиха се разни работи fiufiu

Влади, Влади, Влади hiphip


 
 

Информация
Потребители, намиращи се в група Гост, не могат да оставят коментари за тази статия.
 
 

 
Последни статии
 
 
Кой е тук?
Общо на сайта: 16
Потребители: 2
Гости: 14
Интересности
Книжарничка за стари детски книги, обмен на книги, някои се подаряват
 
 
 
 
Помооощ!
 
 
Бъди редактор :)

Ако забележите някъде из сайта грешки (правописни, стилистични, логически...) можете да ни помогнете чрез връзка "Съобщете за грешка, оплачете се", която се намира под всяка статия в пълната версия на статиите (видима е само за регистрираните). Ако се отнася за конкретно изречение можете да селектирате определеният текст, след което да натиснете Ctrl+Enter. Ще се отвори прозорец, в който можете да напишете в какво се състои грешката (селектираният текст няма да се вижда в прозореца, но ще го получим в административния панел на системата).

Благодарим ви предварително!

 
 
Други проекти
 
 
Приятели
 
 
Анкета

Ходли ли сте в Мавзолея?