Нашето детство
Влизане в сайта
 
 
Категории
 
 
Специални раздели
 
 
Информация

"НАШЕТО ДЕТСТВО" е некомерсиален проект, посветен на детството на хората от 1960-90-те години. Той бе започнат от Вл. Кромбърг и Данаил Филипов. Сайтът стартира през м. октомври-декември 2006 год. и беше пуснат в мрежата на 12.01.2007 год. (което се счита за рождения му ден) "Нашето детство" придоби сегашния си вид благодарение на усилията на всички негови приятели!
 
 
Календар
«    Април 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 
 
Архиви
Април 2019 (7)
Март 2019 (15)
Февруари 2019 (7)
Януари 2019 (1)
Декември 2018 (8)
Ноември 2018 (2)
 
 
Администрация
Бърза връзка с част от екипа:

Администратори: admin, freja, Надя, InternalError

Редактори: Бяло, Дани, Дона ДДТ, Дългата, Захариса, Зверче, Зико, Зори Джункова, Ели, Иве, Иси, Марулка, Тивесто, Чудакът от 6-ти Б, Цветан, Цонка, Лилия

Официален e-mail:
detstvoto (при) gmail.com

Страница във Фейсбук:
Група "Нашето Детство"

 
 
Броилка
 
 
 
ТВ програма… Броени дни до старта на проекта!
7-12-2011, 21:31 | Автор: admin | Категория: Специални проекти / За сайта

ТВ програма… Броени дни до старта на проекта!Здравейте, приятели! Преди около година, Бойко предложи в тази статия  един интересен (и доста сложен) проект към НД. Основната причина за забавянето му беше, че се опитах да направя нещо още по-сложно отколкото е необходимо. Различни експерименти ме доведоха до заключението, че по-простите, макар и понякога тромави решения, при които обаче всеки пожелал да се включи в него – вече знаещ как се пуска статия в НД – е истинското решение! Проекта е уникален по същността си, ала не бива да се затрудняват спомоществователите му чрез трудности при въвеждане на инфото :). С развитието му всичко ще си дойде на място! Смятам необходимо е да го стартираме, защото най-важното в него е информацията която дава. Мисля, без значение, че не е доизкусурен до края на тази седмица да го пусна (обещанието към Бойко е за неделя). Пълен достъп до него – засега… - ще имат само заявилите желание да го разглеждат и/или участват (по подразбиране от хора от НД). Тоест, всеки любопитен ще трябва да изпрати писмо или ЛС (на моя милост, админ: или на Бойко) Това ограничение, най-вероятно ще остане и в бъдеще, по желание на създателя на идеята – и защото трудът, който се полага за създаването му е огромен и защото той трябва да бъде оценен

 
 
Вижте също
 
 
Уважаеми гостенино!
Вие присъствате на сайта като нерегистриран потребител.
Препоръчваме ви да се регистрирате или да влезете с вашето име и парола.
 
 
№1 от: boysta3 (7 декември 2011 22:27)

Влади, благодаря за споменаването на името ми, но ще си позволя да предложа следното. Нека остане един човека, който да следи за реда на вписването и редакцията на Програмата. Предвид факта, че ти си навътре в разработването й, както и високите стилистични изисквания по оформлението, предлагам да останеш ти като адресат на бъдещите ти реципиенти. Относно достъпа, времето ме направи доста по-толерантен, от първоначалните ми рестриктивни мисли. АКо е имало такива, то не е било , за да се прави някой на всевисш и недостъпен, а просто да се възпитава уважение към труда на попълвачите на Програмата. Тоест, ако има някакво първоначално затруднение за някои, а за други никакво или по-малко, то ще е само за да се прецени отдадеността и солидарността на човека към каузата НД, както и отношението му към онази програма на БТ преди 1990 г., която без да си кривим душата бе на светлинни години като излъчване на Култура, разнообразие, славянски език, обичаи, бит и традиции. За съжаление днес имаме неосъзнатото НЕудоволствие да гледаме на 90% английско говорящи култури, индийски (чрез БНТ), и ориенталска (главно Турция) (чрез всички ефирни нац.ТВ).
Радвам се , че най-накрая Влади пусна това предизвестие за откриването на Програмата, с което да възобнови угасналия ПЛАМ на десетките пожелали да се включат в проекта при неговото обявяване преди повече от година.
На добър час и попътен вятър на проекта.
Успех и кураж дружина!
Поздрави.


 
 
№2 от: катя милушева (7 декември 2011 22:30)

 Ей, така и не ми остана време да я допрепиша, но не съм се отказала! Моля Ви за търпение!


 
 
№3 от: admin (7 декември 2011 22:52)

Цитат: boysta3
просто да се възпитава уважение към труда на попълвачите на Програмата.

Хи-хи, Бойко, като видях колко наистина е трудоемка таз задачка разбрах какво ми обясняваше в началото. Тъй - правилото си остава: некомерсиален достъп до програмата ще имат - засега и завинаги - само и единствено хора, регистрирани в НД (понеже Бойко казва да съм аз даващ достъп - така да е!). Е, не е толкова голямо усиле един мейл или ЛС, нали!? Ще трябва да се измисли и специален почит към хората, които участват (са участвали дотук) с труда си!

П.П. Оформянето и редактирането на програмата в он-лайн версията съм го поел аз - това е моя грижа и никой не трябва да се притеснява - ако и когато - как изпраща! но първо да тръгнем, де!
--------------------
 
 
№4 от: admin (11 декември 2011 14:55)

Сайтът е на линия  - http://tv.detstvoto.net em_20 Получих "заявки" от няколко хора - когато дойде времето за пускане на модула за регистрация, позволяващ достъп до недопстъпните раздели ще им изпратя имена и пароли :). От изпратените от участниците в проекта програми не е въведено още всичко... Работата продължава :)
--------------------
 
 
№5 от: Цонка (11 декември 2011 16:46)

Грандиозен проект!!! em_125 Направо не е за вярване!!! Светна ми екранът на стария "Рубин" и времето се завъртя наобратно... em_62! Не мога ясно да опиша как се почувствах, като влязох в ТВ сайта за първи път! По подобен начин се почувствах, когато преди две години за първи път попаднах в Нашето Детство!!!
А като се сетя, че бях скептична по отношение на този ТВ проект...
...
Ех значи... em_11 Съседът звънна да ни върне един бидон em_122 и ми прекъсна поетичната мисъл. Забравих какво още исках да кажа, но мисля, че беше нещо като: невероятно е! Всичко! От идеята - до осъществяването на проекта! Поздравления! Много му се радвам!!! em_85
--------------------
 
 
№6 от: ssi (11 декември 2011 18:27)

Как така ще ви връща бидони бе Цонче! То сега всички бидони са пълни em_7 

Присъединявам се и аз към овациите и ако мога да помогна с нещо само казвайте. Това е една огромна енциклопедия и ще е много хубаво , ако мога  понякога да се върна назад във времето ..в определена дата .. и час em_2


 
 
№7 от: anni (12 декември 2011 08:41)

Да ни е честит новия проект - ще ми се да му лиснем по едно канче, за  да му върви по вода! Поздравления и благодарности на всички  момчета и момичета, сътворили тази чудна машина на времето(ейй вярно, че по Коледа се случват чудеса) - вие сте невероятни!
--------------------
 
 
№8 от: незнайко незнамов (13 декември 2011 10:55)

чакам и умирам от нетърпение! благодарско на всички отрудени бръмбарчета и пчелички, реализиращи проекта


 
 
№9 от: vmarkowa (27 ноември 2013 15:34)

Здравейте!
Какво се случи този проект - съществува ли някъде? Имате ли нужда от някаква помощ, за да бъде реализиран напълно?


 
 
№10 от: admin (28 ноември 2013 00:54)

Амии... Много се извинявам, не успях да се "организирам" досега и да подготвя "нормален"  технически метод за осъществяването на нещото sad. Предлагам ви, всичко което, както, ако - да го пускате тук, в НД - поне ще остане. Наистина съжалявам, че не успях... Иначе: проекта не е изоставен! Справка - героя Бойко :). Просто, уф, не ми се говори - хубаво, де! Дайте идея - как може нещо такова да се "спонорира"?

 
--------------------
 
 

Информация
Потребители, намиращи се в група Гост, не могат да оставят коментари за тази статия.
 
 

 
Последни статии
 
 
Кой е тук?
Общо на сайта: 29
Потребители: 0
Гости: 29

 
 
Помооощ!
 
 
Бъди редактор :)

Ако забележите някъде из сайта грешки (правописни, стилистични, логически...) можете да ни помогнете чрез връзка "Съобщете за грешка, оплачете се", която се намира под всяка статия в пълната версия на статиите (видима е само за регистрираните). Ако се отнася за конкретно изречение можете да селектирате определеният текст, след което да натиснете Ctrl+Enter. Ще се отвори прозорец, в който можете да напишете в какво се състои грешката (селектираният текст няма да се вижда в прозореца, но ще го получим в административния панел на системата).

Благодарим ви предварително!

 
 
Други проекти
 
 
Приятели
 
 
Анкета

Кой е любимия Ви празник?


 
 
 
 
Ново в ПУК!